Menu

TAXE APROBATE

pentru cursantii care parcurg NIVELUL I

al Programului de studii psihopedagogice in regim postuniversitar

 în anul universitar 2019-2020

 

           Pentru parcurgerea Nivelului I ce se desfasoara intre  octombrie 2019 si martie 2020 pentru cursantii care parcurg intregul Program de studii, taxa este de 1800 lei, platibili in trei rate.

          Pentru cei care au urmat o parte din aceste discipline in programe de studii anterioare, taxele se vor stabili in functie de numarul de credite restante ce mai trebuie acumulate, in conformitate cu principiul sistemului de credite transferabile. Pentru recunoasterea notelor la disciplinele efectuate in alte programe de studii  se percepe o taxa de 150 lei, indiferent de numarul de discipline recunoscute.

         Pentru parcurgerea Nivelului II ce se desfasoara intre  martie 2020 si  mai 2020 pentru cursantii care parcurg intregul Program de studii, taxa este de 1800 lei, platibili in trei rate.

          Pentru cei care au urmat o parte din aceste discipline in programe de studii anterioare, taxele se vor stabili in functie de numarul de credite restante ce mai trebuie acumulate, in conformitate cu principiul sistemului de credite transferabile. Pentru recunoasterea notelor la disciplinele efectuate in alte programe de studii se percepe o taxa de 150 lei, indiferent de numarul de discipline recunoscute.

  Director  D.P.P.D.

Conf. dr. Gabriel-Mugurel DRAGOMIR

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com
asd